Over ons

Over ons

Onze taallessen Nederlands en Arabisch worden u aangeboden door een professionele, bekwame en bevoegde docent die veel ervaring heeft opgedaan in het (taal)onderwijs in Nederland.

Een brede algemene ontwikkeling en kennis van zaken in het vertaalwerk en in het doceren (onderwijzen) van talen o.a. het Arabisch en Nederlands zijn absoluut vereist om deze aangeboden diensten met alle vertrouwelijkheid en deskundigheid te kunnen uitvoeren.

Door mijn verscheidene academische opleidingen en jarenlange ervaringen kunt u ervan verzekerd zijn dat deze diensten aan u goed en optimaal zullen aangeboden worden.

Nu de Nederlandse overheid flink bezuinigt op de inburgeringstrajecten via de gemeenten en inburgeraars zelf op zoek moeten naar NT2-lessen/ inburgeringscursussen, ben ik voor mijzelf begonnen.

Het leren van de Nederlandse taal en kennis maken met de Nederlandse samenleving is van groot belang voor iedereen die in Nederland komt wonen. Ik vind het ook belangrijk dat deze taallessen door ervaren en gediplomeerde docenten worden gegeven. De kennismaking met een nieuwe taal is immers niet eenvoudig. Ik streef dan ook niet alleen naar lessen van een kwalitatief hoog niveau, maar ook met een prettige en veilige sfeer, zodat cursisten vertrouwen krijgen in het gebruiken van hun nieuwe taalvaardigheden.

Door mijn verscheidene academische opleidingen en jarenlange ervaringen kunt u ervan verzekerd zijn dat deze diensten aan u goed en optimaal zullen aangeboden worden.

De kwalificaties van de docent:
  • Leraren Opleiding Arabisch [docent Arabisch]
  • Leraren Opleiding Frans [docent Frans]
  • Opleiding Taalondersteuner [Basisonderwijs]
  • Opleiding Leerkracht Basisonderwijs [PABO][leerkracht basisonderwijs]
  • Post-HBO docent NT2 [docent NT2 /docent inburgering]
  • Doctoraal studie [interculturele communicatie, taal en cultuurstudies]
  • Certificaat Competent Docent NT2 [docent NT2/docent inburgering]:Landelijk erkend Certificaat wordt afgegeven door BVNT2 [Beroepsvereniging van docenten – Nederlands als Tweede Taal]