Vertaaldiensten

Bij Taal Divers  kunt u terecht voor vertalingen van diverse soorten teksten en documenten in en uit het Arabisch voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Wij bieden vertaalwerk aan voor een voordelige prijs.

De tarieven
Vanaf € 0,15  per woord afhankelijk van het soort tekst. We hanteren een minimumtarief van  € 40,-  (excl. BTW). Voor spoedvertalingen geldt een meerprijs van 50% en voor grote opdrachten wordt eerst verblijvend een offerte gemaakt.  De levertijd is hier op aanvraag.

Ook verzorgen wij tolkdiensten in het Marokkaans-Arabisch. De tolk van Taal Divers  is native speaker Marokkaans-Arabisch met veel ervaring en met een uitstekende beheersing van het Nederlands. Tolkdiensten kosten €60,- per uur met een minimum van één uur. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW, reistijd van de tolk en eventuele reiskosten.

Naast vertaal- en tolkdiensten biedt  ook advies en begeleiding aan bij  screening en correctie van  Arabische teksten die naar de drukker moeten.

Werkwijze vertalen
Voor een prijsopgave of overige vragen kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

U kunt het document, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer per e-mail versturen. Vermeldt u ook de correcte spelling van de namen in de doeltaal, voor zover dit bekend is, zoals ze in de vertaling komen te staan. U wordt door ons gebeld om de prijs en afleverdatum af te spreken. U kunt de vertaling ook persoonlijk ophalen. Originele documenten worden alleen per aangetekende post verstuurd. De kosten hiervan komen voor uw rekening.

Offerte
Wilt u een offerte, dan kunt u deze telefonisch bij ons opvragen of gebruik maken van ons aanvraagformulier. U ontvangt uw offerte per e-mail, of nemen wij telefonisch contact met u op.